מרפאה וטרינרית בתל אביב- בפייסבוק מרפאה וטרינרית בתל אביב- בגוגל פלוס

עוגיות בננה ובקר לחתולים

¼ 2 כוסות קמח מלא
½ כוס אבקת חלב דל שומן
1 ביצה גדולה
1 בננה בשלה מעוכה
¼ כוס שמן צמחים או קנולה
כפית או קוביית אבקת בציר בקר מומסת בחצי כוס מים רותחים
כף סוכר חום

אופן הכנה

לערבב את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד
ללוש במשך שתי דקות על משטח מקומח, לרדד למלבן בעובי חצי סנטימטר ולחתוך לפי גודל החתול
לאפות בתנור בחום של 150 מעלות במשך 30 דקות

לצפייה בעוד מתכונים לחיות מחמד לחץ כאן
ניתן לשלוח אלינו הצעות למתכונים בעמוד צור קשר

הדפס
 |  שלח לחבר
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
מרפאה וטרינרית בתל אביב

‪Google+‬‏