מרפאה וטרינרית בתל אביב- בפייסבוק מרפאה וטרינרית בתל אביב- בגוגל פלוס

מאפינס תפוחים לכלבים

מרכיבים ל 16- 18 מאפינס
תפוח גדול קלוף וקצוץ
2.5 כוסות קמח
¼ כוס שיבולת שועל
2 כפיות אבקת אפיה
½ כפית סודה לשתיה
½ כוס יוגורט לבן
½ כוס מים
¼ כוס שמן
2 כפות דבש
2 ביצים
1 כוס גבינה צהובה מגוררת

לזיגוג
כוס (או 225 גרם) גבינת שמנת דלת שומן
2 כפות יוגורט לבן
2 כפות דבש
2-3 כפות קמח

אופן הכנה
מחממים תנור ל 200 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס
בקערה גדולה ערבבו יחד קמח, שיבולת שועל, אבקת אפיה וסודה לשתיה.
בקערה בינונית, ערבבו יוגורט, מים, שמן, דבש וביצים, עד לתערובת אחידה ולאחר מכן הוסיפו את התפוח והגבינה המגוררת. הוסיפו לתערובת היבשה וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
ממלאים כל כוס מאפין לגובה של כשלושה רבעים, אופים 20 דקות או עד שקיסם במרכז המאפין יוצא נקי. צננו במשך כמה דקות, ואז הסירו והניחו בצד להתקרר.
לזיגוג ערבבו את גבינת השמנת עם הדבש והיוגורט עד שהתערובת חלקה. מוסיפים קמח רק כדי לעבות את הציפוי ואז מורחים על כל מאפין.
לכלב קטן ניתן לחתוך את המאפין לחצי או רבע, או לאפות בתבניות קטנות יותר בהתאם לגודל הכלב.

לצפייה בעוד מתכונים לחיות מחמד לחץ כאן

ניתן לשלוח אלינו הצעות למתכונים

הדפס
 |  שלח לחבר
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
מרפאה וטרינרית בתל אביב

‪Google+‬‏