חטיפי כבד לחתולים
מצרכים:
חצי ק"ג כבד עוף
3/4 כוסות קמח תירס
ביצה
כף סירופ מולסה (סירופ סוכר)
אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים מלבד הקמח במעבד מזון, לאחר מכן מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים לתבנית ואופים ב 180 מעלות, עד שהתערובת מתכווצת מעט ונפרדת מקצוות התבנית או שקיסם יוצא יבש. חותכים לחתיכות בגודל ביס לפי גודל החתול. יש לאחסן במקרר בקופסא אטומה לאוויר.
לצפייה בעוד מתכונים לחיות מחמד לחץ כאן
ניתן לשלוח אלינו הצעות למתכונים
הדפס
| שלח לחבר