מרפאה וטרינרית בתל אביב- בפייסבוק מרפאה וטרינרית בתל אביב- בגוגל פלוס
מרפאה וטרינרית

פאי תפוחים

מרכיבים

1/2 כוס קוואקר דק (מהיר הכנה)

1/2 כוס קמח מלא

1 ביצה קטנה

2 כפות שמן מפחית טונה ועוד כף להברשת העוגיות

תפוח גדול קלוף וחתוך לקוביות

אופן הכנה

מחממים את התנור ל-180 מעלות.

מערבבים את כל החומרים, מלבד התפוחים, עד ליצירת בצק, ניתן להוסיף מעט קמח במידת הצורך

יוצרים גליל ארוך בקוטר של כ2 סמ, חותכים למטבעות בעובי ס"מ

במרכז כל מטבע מניחים כמה קוביות של תפוחים ומברישים במעט שמן טונה

אופים 25-30 דקות, עד שהתפוחים רכים והבצק זהוב.

שומרים במקרר בקופסא אטומה עד כשבוע

בתאבון 🙂

הדפס
 |  שלח לחבר
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
מרפאה וטרינרית בתל אביב

‪Google+‬‏

Call Now Button