מרפאה וטרינרית בתל אביב- בפייסבוק מרפאה וטרינרית בתל אביב- בגוגל פלוס
מרפאה וטרינרית

חטיף לפסח

מרכיבים
3 מצות מעט ספוגות במים
150 גר כבד עוף
1 גזר קלוף חתוך לקוביות
4 כפות תירס משומר דל סוכר
אופן הכנה
מחממים מעט שמן זית במחבת.
מטגנים את הגזר כעשר דקות עד שמתרכך מעט.
מוסיפים את כבד העוף ומטגנים עד שמשנה את צבע.
מוסיפים את התירס מערבבים מעט ומכבים את האש
מצננים כמעט לחלוטין.
את המצות שהתרככו חותכים לארבעה ריבועיםשמים מעט מהתערובת במרכז כל ריבוע ומגלגלים.
*כדאי להרטיב את הקצה של המצה לפני שסוגרים את הגליל כדי שידבק יותר טוב.

מכניסים למקרר לשעה כדי שיתייצב.
שומרים במקרר בקופסא אטומה עד שבוע.
**אפשר להקפיא ולהוציא כחטיף קר ליום אביבי חם!

בתאבון 🙂

הדפס
 |  שלח לחבר
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
מרפאה וטרינרית בתל אביב

‪Google+‬‏

Call Now Button