Skip to Content Contact Us

סופגניות מלאות בשר

לבצק

250 גר קמח
0.5 כפית אבקת אפייה
1 כפית סוכר
קורט מלח
250 מל מים (בערך כוס ורבע)

למילוי

75 גר בשר טחון
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כף גזר מגורד
1 כף תירס ללא תוספת סוכר

אופן הכנה

מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים עד שהבצק אחיד ודי גמיש ומניחים בצד לנוח. בינתיים מכינים את המילוי- מטגנים במעט שמן את הבשר וכשמתחיל להחליף את צבעו לחום מוסיפים את שאר הירקות. מניחים להצטנן.

מחממים תנור ל-180 מעלות

את הבצק מחלקים לכדורים בגודל שווה (כמה שיוצא). בכל כדור יוצרים שקע בעזרת אגודל ולתוכו מכניסים את המילוי, מעגלים את הבצק עד שנסגר עם המילוי בתוכו, מניחים את הכדורים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ 15-20 דקות – עד שהבצק משחים מעט.

ניתן לשמור במקרר עד כשבוע ובמקפיא עד חודש.

בתאבון!!!

אולי יעניין אתכם להכין גם

ג’לי לחתולים

מרכיבים: 3 כוסות מרק עוף צח (אם מאבקה אז דלת

המשך לקרוא >

ביצת הפתעה

מרכיבים ביצה אחת בצק פילו אופן הכנה מפרידים דף של

המשך לקרוא >

נשיקות 2

מרכיבים חצי כוס עוף מבושל במים פחית אחת של טונה

המשך לקרוא >

אוזני המן

מרכיבים: 3 מצות מעט ספוגות במים 150 גר כבד עוף

המשך לקרוא >

תותי פרוטי קייצי לכלבים

מרכיבים: 2 כפיות מלון קצוץ 2 כפיות אבטיח קצוץ 2

המשך לקרוא >

חטיפי גבינה לכלבים

מרכיבים: ½ כוס מרק עוף (אם משתמשים באבקה יש לוודא

המשך לקרוא >

ביסקוויט חמאת בוטנים לכלבים

מרכיבים: כוס וחצי קמח מלא שליש כוס שיבולת שועל חצי

המשך לקרוא >

email צרו קשר





Back top top