מרכיבי המתכון
- ביצה אחת
- בצק פילו
אופן ההכנה של ביצת ההפתעה
- מפרידים דף של בצק פילו ומניחים על מחבת משומן קלות, את שולי הדף מרימים ליצירת צורת "קערה".
- שוברים את הביצה ושופכים את התוכן על הבצק המתחמם.
- מרימים בזהירות את שולי הבצק ומהדקים זה לזה לכדי סגירה מלאה של הביצה בתוכו.
- מורידים מהאש לאחר שהבצק מתחמם ו"נאפה" כראוי.
- מחכים שיתקרר ומגישים.
המתכון נכתב ע"י המרפאה הוטרינרית
בתאבון 🙂
אולי יעניין אתכם להכין גם
צרו קשר
- כתובתינו שד׳ נורדאו 90 תל אביב
- מספר במרפאה 03-544-0955 פקס 035442602
- מספר 24/7 052-556-6355
- מייל hello@haclinicavet.co.il