Skip to Content Contact Us

פאי תפוחים

מרכיבים:

1/2 כוס קוואקר דק (מהיר הכנה)

1/2 כוס קמח מלא

1 ביצה קטנה

2 כפות שמן מפחית טונה ועוד כף להברשת העוגיות

תפוח גדול קלוף וחתוך לקוביות

אופן הכנה:

מחממים את התנור ל-180 מעלות.

מערבבים את כל החומרים, מלבד התפוחים, עד ליצירת בצק, ניתן להוסיף מעט קמח במידת הצורך

יוצרים גליל ארוך בקוטר של כ2 סמ, חותכים למטבעות בעובי ס”מ

במרכז כל מטבע מניחים כמה קוביות של תפוחים ומברישים במעט שמן טונה

אופים 25-30 דקות, עד שהתפוחים רכים והבצק זהוב.

שומרים במקרר בקופסא אטומה עד כשבוע

בתאבון 🙂

אולי יעניין אתכם להכין גם

ג’לי לחתולים

מרכיבים: 3 כוסות מרק עוף צח (אם מאבקה אז דלת

המשך לקרוא >

ביצת הפתעה

מרכיבים ביצה אחת בצק פילו אופן הכנה מפרידים דף של

המשך לקרוא >

סופגניות מלאות בשר

לבצק 250 גר קמח 0.5 כפית אבקת אפייה 1 כפית

המשך לקרוא >

נשיקות 2

מרכיבים חצי כוס עוף מבושל במים פחית אחת של טונה

המשך לקרוא >

אוזני המן

מרכיבים: 3 מצות מעט ספוגות במים 150 גר כבד עוף

המשך לקרוא >

תותי פרוטי קייצי לכלבים

מרכיבים: 2 כפיות מלון קצוץ 2 כפיות אבטיח קצוץ 2

המשך לקרוא >

חטיפי גבינה לכלבים

מרכיבים: ½ כוס מרק עוף (אם משתמשים באבקה יש לוודא

המשך לקרוא >

email צרו קשר





Back top top