מרכיבים:
חצי ק"ג כבד עוף
3/4 כוסות קמח תירס
ביצה
כף סירופ מולסה (סירופ סוכר)
אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים מלבד הקמח במעבד מזון, לאחר מכן מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים לתבנית ואופים ב 180 מעלות, עד שהתערובת מתכווצת מעט ונפרדת מקצוות התבנית או שקיסם יוצא יבש. חותכים לחתיכות בגודל ביס לפי גודל החתול. יש לאחסן במקרר בקופסא אטומה לאוויר.
המתכון נכתב ע"י וטרינר מומחה
לצפייה בעוד מתכונים לחיות מחמד לחץ כאן
ניתן לשלוח אלינו הצעות למתכונים
אולי יעניין אתכם להכין גם
צרו קשר
- כתובתינו שד׳ נורדאו 90 תל אביב
- מספר במרפאה 03-544-0955 פקס 035442602
- מספר 24/7 052-556-6355
- מייל hello@haclinicavet.co.il