Skip to Content Contact Us

עצם עם פטה

מתכון החודש הינו פשוט להכנה, בריא וזול, ויחד עם זאת מקנה המון שעות הנאה וכרסום

מרכיבים

יש לבקש מהקצב עצמות ירך פרוסות (עצמות אותם נהוג לבשל עם תבשילי חמין)

פחית מזון רטוב במרקם פטה ( פחית a/d לדוגמא)

אופן הכנה

יש לבשל את העצמות במים רתוחים למשך 20 דקות לפחות.

לאחר צינון יש למלא את החלל המרכזי בבשר פטה.

להכניס למקפיא ל 10 שעות.

 

כעת יש לכם במקפיא אוצר (-: חברכם השעיר יצא מגדרו בכל פעם שיזכה לפינוק…. בתיאבון

אולי יעניין אתכם להכין גם

ג’לי לחתולים

מרכיבים: 3 כוסות מרק עוף צח (אם מאבקה אז דלת

המשך לקרוא >

ביצת הפתעה

מרכיבים ביצה אחת בצק פילו אופן הכנה מפרידים דף של

המשך לקרוא >

סופגניות מלאות בשר

לבצק 250 גר קמח 0.5 כפית אבקת אפייה 1 כפית

המשך לקרוא >

נשיקות 2

מרכיבים חצי כוס עוף מבושל במים פחית אחת של טונה

המשך לקרוא >

אוזני המן

מרכיבים: 3 מצות מעט ספוגות במים 150 גר כבד עוף

המשך לקרוא >

תותי פרוטי קייצי לכלבים

מרכיבים: 2 כפיות מלון קצוץ 2 כפיות אבטיח קצוץ 2

המשך לקרוא >

חטיפי גבינה לכלבים

מרכיבים: ½ כוס מרק עוף (אם משתמשים באבקה יש לוודא

המשך לקרוא >

email צרו קשר





Back top top